zondag 30 oktober 2011

Yoga Detox Retreat 5 dagen thuis

Yoga Detox Intensive is “a Healthy Start”

Lekker eten en drinken is genieten van het leven. Maar niet alles wat we eten is gezond. Verzadigde vetten, dierlijke eiwitten en suikers hechten zich maar wat graag in ons lichaam. Het lijf ervaart dit  als extra belastend waardoor je je minder fit voelt. Ziektes kunnen zich sneller ontwikkelen. Door een periode te reinigen krijgt het lichaam de kans te ontgiften.
Zo’n reinigingsbeurt ongeveer 2 keer per jaar zorgt voor een optimale gezondheid en een nieuwe start.
Yoga Detox Intensive is een gepersonaliseerd programma op basis van persoonlijke doelen en intenties. Een coaching om het lichaam te ondersteunen in ontgifting.
Maar ook:
  - immuunsysteem boost
•    zintuigen verscherpen
•    glanzende, strakkere huid
•    overbodige kilo’s verdwijnen
•    leren (her)kennen van je verzadigingsgevoel
•    Afrekenen met oude patronen
•    Terug naar een goed voedingspatroon
•    positieve mindset
•    vitaliteit en levenslust

Detox & Raw Food
Raw food is culinair genieten van vitale voeding.  Smoothies en juices reinigen het lichaam. Sterren als Uma Thurman, Demi Moore varen er wel bij.
We gebruiken kruiden  en supplementen die lichaamsfuncties ondersteunen en reinigen. Vitamines, mineralen (anti-aging), probiotica en enzymen geven de energieboost die nodig is voor de detox. Daarnaast wordt food & health coaching aangeboden om gezond voedsel te bereiden.


Detox & Yoga
Dagelijks wordt je begeleid in oefeningen die doorwerken op de spijsvertering en een reinigende werking hebben op alle organen, zoals de lever, de milt en de nieren. Daarnaast gaan we aan de slag met oefeningen die het hoofd helder maken; yoga-oefeningen die de hersenen voorzien van zuurstofrijk bloed.  Ontspanning- en meditatie-oefeningen helpen je om weer fris verder te kunnen. Met yoga word je je bewust van de interactie van lichaam en geest: de wortels voor persoonlijke groei. Het lichaam wordt op een evenwichtige manier sterker, leniger en brengt de geest tot rust
Yoga Detox Intensive Team:
Tijdens deze 5 dagen staat voor u klaar een professioneel team van gespecialiseerde gediplomeerde coaches op het gebied van yoga, detox, rawfood, superfoods, massage en counseling.

Gaja Beukers (Raw Food en Detox)
Als Levensmiddelentechnoloog en holistish coach mixt Gaja de kennis van de voedingsindustrie met de wijsheid van ons lichaam. Door het combineren van management technieken, empowerment trainingen, ayurveda en de raw superfood lifestyle is ze een succesvolle coach en workshopleider om mensen te supporten in een gezonde levensstijl. Gaja inspireert mensen het roer om te gooien en gezonde gewoontes in eigen hand nemen. Ze biedt programma's die smaak sensatie en informatie prikkelen.



Marcia Sanders (Detox Yoga)
Als gecertificeerd Raja Yoga docente en masseuse geeft Marcia inzicht in het functioneren tussen lichaam en geest. Ze geeft op inspirerende wijze Yoga en meditatie. In combinatie met Yoga Thai Massage helpt ze het lichaam te regenereren. Gecertifieerd door CIVAS voor Counselor geeft Marcia naast privé yoga, ook trainingen op het gebied van bewustwording o.a. in relaties, women empowerment en dans. Ze geeft Masterclasses op het gebied van Yoga. Marcia aangesloten bij de STIBAG en SYN.

Voorbeeld 5 daagse Succes Menu:
Ontbijt: Kokos Granola/ zaden muesli. Fruit smoothy/ groentejuice/ tarwegrassap
Lunch: Crunchy cracker van noten en zaden met tappenade/spread met salade,
Proteine Smoothy's
Diner Raw tortilla wraps, lasagne, pasta pesto, mexicaanse salade guacemole, kokos granola
Tussendoortjes:
Notenmelk, smoothies, low glycemic zoete snacks

Inculsief Detox supplementen :
Superfood blends , Zeolite klei,  enzymen, mineralen etc.


Extra opties:
- Binnen Amsterdam levering van diner
- Huren van een slowjuicer tegen scherpe prijs
- Tarwegras om 7 dagen te juicen
- Vraag naar de voorwaarden voor deze opties.
- Anti- age behandeling mbv supplementen, maskers etc.
- massages
- etc.

Voor meer informatie over mogelijkheden:
Marcia 06 49135246 of Gaja 06 47563153

1 opmerking:

  1. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.

    Yoga Teacher Training Thailand

    BeantwoordenVerwijderen